Як налаштувати доступ до наших книг на "Яндекс-Диску"?
Для цього встановіть додаток "Browsec" на свій браузер.

понеділок, 22 червня 2015 р.

День краденого віслюка

"І коли вони наблизились до Єрусалиму, і прийшли до Вітфагії, до гори до Єлеонської, тоді Ісус вислав двох учнів, сказавши їм: ідіть у село, яке перед вами, і знайдете тоді ослицю прив'язану та з нею осля; відв'яжіть, і приведіть до мене, і якщо хтось скаже вам що-небудь, відповідайте, що їх потребує господь..."
(Від Матвія, розділ 21, вірш 1-3).
"Коли наблизились до Єрусалиму, до Вітфагії й Віфанії, до гори Єлеонської, тоді Ісус посилає двох учнів Своїх і говорить їм: ідіть у село, яке перед вами; входячи в нього, ви знайдете тоді прив'язане осля, на якого ніхто з людей не сідав; відв'язавши його, приведіть. І якщо хтось скаже вам: що це ви робите? - відповідайте, що господь потребує його; і відішле його сюди. Вони пішли, і знайшли осля, прив'язане коло воріт на вулиці, і відв'язали його. І деякі з тих, що стояли там говорили їм: що робите? Нащо відв'язуєте осля? Вони відповідали їм, як звелів їм Ісус, і відпустили їх. І привели осля до Ісуса, і поклали на нього одяг свій; Ісус сів на нього."
(Від Марка, розділ 11, вірш 1-7).

Таким чином, заповідь восьма "Не вкради", з десяти основних законів, які, згідно П'ятикнижжя, були дані самим богом Мойсею, у присутності синів Ізраїлю, на горі Сінай на п'ятдесятий день після Виходу з Єгипту (Вих.19: 10-25), порушена учнями Ісуса грубим чином, порушена намовою особисто Ісуса...

Немає коментарів:

Дописати коментар